Century Songs Studio International



Äntligen

Jag surfade lite på google via mobilen och hittade medborgarskolan som ger ut kurser i sång , musikproduktion osv. Jag blev tagen av sångkursen att man kan spela in demos varje gång man är där. Jag har ju många år i musikbranschen. jag ska nämligen gå den kursen har jag tänkt men jag veta lite mer först. Man coaches av en professionel musikproducent som vill att man ska låta så bra som möjligt. Målet med kursen är att man ska få erfarenhet av sjunga i en studio men ochså ge en uppfattning om dina röstmässiga styrkor och svagheter något som en sångare måst göra. Vid varje sångtillfälle får man sjunga en egen vald låt, dem spelar flera tagningar och mixar vi tillsammans under inspelningen får man tips och råd av producenten som hjälper det bästa av sången. Efter varje tillfälle så får man en cd med sig, Man kan vara nybörjare som aldrig har tagit en ton förut till en erfaren sångare med många år i branschen denna kurs läpar sig lika bra för alla. Denna kursen är inviduell och anpassas till varje elevs nivå. Allt matrieal ingår i kursen så som musikbakgrunder och låttexter.



Kursen kostar 1495 kr för tre tillfällen men det är värt det säger jag bara

Kontakta Nicklas Säwström eller Medborgarskolan Gbg
Kurslokalen är Century Songs Studio

Wihi Valborg


Hej allesammans var gör ni?

Mobilbloggar just nu från Cortegen det är skit mycket  folk, cortegen är väl slut om en timme, sedan ska jag supa mig full (lol) med Amanda, Johanna och några andra. De kommer väl bli roligt aha. Efter det så ska vi väl dra oss hemåt jag har en massa saker jag måste gåra imorn. Så det är viktigt att jag inte är hemma sent.


Vad ska ni göra på Valborg???



MP08fm.klassen


This is Me


I just can"t waite to the concert!!

Idag så har det varit ganska bra. Idag så spelade vi bowling på majornas bowlighall med klassen det vara ganska roligt för att jag fick min första strike good girl isabella. Jag spelade med rebecca och sofi jag kom tvåå så jag är stolt att jag gjorde ett bra jobb. Därefter var jajg supertrött men jag kunde inte åka hem för att jag hade både tid hos min ögonläkare och min sångcoach. Dem undersökte mig och sedan åkte jag till Frida min sångcoach. Efter det så åkte jag hem. Oh den 11 maj kommer Beyonce hit till Scandinavuim och jag ska tid med mina bästistar Lisa och Ellen. Så det längtar jag efter superglad av att gå på hennes konsert vi kommer att stå vid scenen så det är ännu bättre.


Puss / Isabella

Hej

Förlåt för dålig uppdatering av bloggen men jag har varit väldigt upptagen. Idag så har jag varit i skolan o haft estetisk verksamhet, samhälle och svenska. På svenska lektionen så var den ganska seg eftersom jag hade ingen bok med mig och det hade inte Rebecca heller men så vi fick pratade under lektionen sedan så blev jag med en gång trött kanske borde jag gå och lägga mig lite tidigare men jag vill inte missa Brothers & Sisters klockan 22.25 så jag ska titta på ändå sedan gå och lägga mig börjar klockan 8 så jag måste gå upp klockan 6.


Hörs senare
isabella G

RSS 2.0